Vanaf het eerste moment wist ik dat ik een top coach had gekozen

Vanaf onze eerste ontmoeting wist ik dat ik een top coach had gekozen. Ik wist letterlijk niet waar ik moest beginnen. Jij zorgde voor zingeving en een doel. De gesprekken waren intensief, confronterend maar vooral heel erg fijn!

Bedankt dat je altijd luistert zonder oordeel. Dat ik mijn eigen pad kon volgen en mij mijn eigen keuzes liet maken. Bedankt voor je oprechte interesse en je recht door zee mentaliteit. Ik voel me een gezegend mens dat ik jou heb leren kennen, want zonder jou had ik dit nooit weten te bereiken! Je daagde me uit, je prikkelde mij maar wist vooral te inspireren. Ik ben tot veel inzichten gekomen en heb veel over mezelf geleerd. Jij hebt mij laten zien dat het ook anders kan en dat het oké is om ook nee te zeggen. Dat ik oké ben zoals ik ben!

Wat begon met een droom (een baan) groeide uit tot een doel toen ik zag dat ik het kon. Hier ben ik trots op. Dit alles zorgt dat ik iedere ochtend met een glimlach uit mijn bed rol en dat ik blij ben dat ik de stap weer heb durven zetten!

Heerlijk, ik kan mijn creativiteit weer kwijt, kan brainstormen. Ik ben mezelf weer! Jij kwam precies op de juiste plek op het juiste moment. Wat fijn dat jij er was!

En eigenlijk bestaan er niet genoeg woorden om uit te drukken hoe dankbaar ik jou hiervoor ben!
Ik wens je ook heel veel succes met je eigen onderneming! Blijf vooral zoals je bent!

Heel veel liefs, Kim