Over Mij

 Over mij

 

 

” Vanaf onze eerste ontmoeting wist ik dat ik een topcoach had gekozen “

 

Ik ben een geboren coach, ik help graag. En ook al doe ik dit werk al jaren ik word nog iedere keer enthousiast als ik weer een uniek iemand ontmoet in een unieke situatie. Dat ik door mijn coaching een wezenlijk verschil kan maken. Daar word ik iedere dag nog blij van!

” Bedankt dat je altijd luistert zonder oordeel “

Mijn coachingstijl kenmerkt zich door mijn open en luisterende houding, liefdevolle betrokkenheid en directe benadering. Ik maak de coachee verantwoordelijk voor zijn eigen proces. Ik bied steun en handvatten en confronteer waar nodig. Ik werk altijd vanuit maatwerk, niemand is hetzelfde, en daarbij zet ik mijn intuïtie goed in.

Vanzelfsprekend hou ik de opdrachtgever op de hoogte en trek aan de bel wanneer ik signaleer dat zaken spaak dreigen te lopen. Ik ben betrouwbaar en eerlijk. Zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik ben een zeer ervaren coach (>20 jaar) en HBO opgeleid. Ik ben erkend Noloc loopbaan professional. Ik vind het ontzettend leuk om me te blijven ontwikkelen door (bij) scholing.

Ik heb ervaring met de methodieken: LDC Trjct, Jobport, kwaliteitenspel, inspiratiespel, werkplezierspel, GROK, kernkwaliteiten van Ofman, opstellingen, Enneagram, energiedagboek, Circle of influence, Roos van Leary, Kübler-Ross rouwverwerking, transactionele analyse, dramadriehoek

Jarenlange ervaring met de doelgroepen: HSP, mensen met NAH, oncologische problemen, burn-out, whip lash, ASS, ADHD en andere psychische- en psychiatrische problematiek.

Dan nog dit

Ik ben een nuchtere Limburgse. Geboren en getogen hier, alleen spreek ik het dialect niet. Ik ben een mooie combinatie van nuchter en gevoel. Ik krijg vaak te horen dat ik heel duidelijk ben in mijn communicatie.

Verder ben ik graag buiten in bos en veld hier in het prachtige Limburgse landschap, lees ik graag, ben heel blij met Netflix, kan goed relativeren en hou van lekker eten drinken. Om een beetje fit te blijven doe ik aan pilates.

Denk je dat ik wat voor je kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met mij om te bekijken wat ik voor je kan betekenen

Klik hier voor contact