In een burn-out…

In een burn-out…

De reden waarom ik contact met Anouk heb opgenomen, is dat ik in een burn-out terecht kwam. Doorgaan met mijn leven ”as usual” was geen optie maar ik kon niet zelf de verandering, die zo nodig was, in het werk stellen.

Anouk heeft mij op meerdere manieren geholpen om mijn perspectief te veranderen. Het meest behulpzame inzicht wat ik gedurende onze sessies heb gekregen, is inzicht in mijn eigen problematiek. Ze voelde altijd goed aan gedurende onze sessies wat het eigenlijke probleem was en op die manier kwam ik weer een stap verder in mijn proces. Anouk had goede tips over hoe ik een balans kon krijgen tussen mijn hoge energie level en aan de andere kant mijn relaxheid. We hebben ook gewerkt met de kernkwadranten van Ofman, wat mij helpt om andere mensen beter te begrijpen.

Mede dankzij mijn samenwerking met Anouk, kan ik weer leven in plaats van overleven.

Chantal