Een zeer positief eindresultaat

Ik heb de re-integratieactiviteiten die Anouk heeft ingezet als zeer prettig ervaren. Eerst heeft ze me geholpen inzicht te geven in wie ik ben als persoon, waar mijn krachten en interesses liggen, waarnaar we vervolgens kort hebben gesloten wat ik belangrijk vind in een nieuwe baan, en waar ik deze kwaliteiten en interesses in kan zetten. Nadat we deze richting bepaald hadden, hebben we mijn motivatiebrief en CV doorgelopen en nav haar feedback heb ik deze aangepast.
Anouk heeft mij gesteund in het sollicitatieproces (gestimuleerd om door te blijven gaan zelfs na afwijzingen) en haar netwerk ingezet zodat ik bij twee partijen op gesprek mocht komen. Daarnaast heeft zij mij geleerd hoe ik het aan moet pakken om mijn eigen netwerk uit te breiden en mensen kan benaderen. Concluderend kan ik zeggen dat ze ze logisch en chronologisch te werk is gegaan met een zeer positief eindresultaat: een baan waarvan ik heb gevoel heb dat deze echt bij mij past, binnen een omgeving waar ik me prettig voel. -Jody-